Letni občni zbor ZD SMS


V sredo, 20. marca 2019, smo  se v prostorih Mladinskega centra Hrastnik srečali člani Zasavskega društva seniorjev menedžerjev in strokovnjakov na petem letnem zboru. Zbor je potekal po vseh pravilih: ugotovili smo sklepčnost (prisotnih je bilo 40 od 63 članov, kar je zelo lepa udeležba), potrdili smo realizacijo programa in finančno poslovanje v letu 2018 in soglasno sprejeli nov program za leto 2019. Ta bo podoben tistemu iz preteklih let, nekatere novosti pa so bile tudi posledica mnenj v anketi, ki smo jo člani izpolnili v preteklem mesecu. Soglasno smo potrdili tudi predlagano vodstvo društva (na čelu ostaja Karel Vukovič, pa tudi upravni odbor je doživel le dve spremembi), ki bo skrbelo za naše delovanje v prihodnjih dveh letih.

 

   

   

Zbor so pozdravili tudi trije častni gosti: župan Občine Hrastnik Marko Funkl, trboveljska podžupanja Maja Krajnik in predsednik Posavskega društva seniorjev managerjev in strokovnjakov Viljem Glas.

 

      

Sledila je podelitev priznanja društva, ki ga je za aktivno delo v društvu prejel Dušan Grešak.

 

V kulturnem programu, ki ga je z vso skrbnostjo kot vedno pripravil naš Riko Majcen, smo se najprej s prigodno pesmijo spomnili v novembru preminule podpredsednice našega društva Irene Drenik, nadaljevanje pa je bilo posvečeno Valentinu Vodniku (ker pač letos mineva 200 let od njegove smrti).

Večer smo zaključili s prijetnim druženjem.

 

     

Fotografije: Ciril Bec