VOŠČILO 2022


Drage kolegice, spoštovani kolegi,

spet je leto okrog in ponovno ugotavljamo, kako hitro beži ta čas. Konec leta je čas, ko se spominjamo preteklosti in se z željami oziramo v prihodnost. To leto v mnogočem ni bilo nič drugačno kot preteklo, stalno nas je spremljal koronavirus in enake so napovedi za prihodnje leto. Življenje je pač takšno, da se vedno spreminja od težkega na lepše in obratno. Vse težave se enkrat končajo in bodimo prepričani, da bomo obvladali tudi to zlo, covid-19.  Bodimo optimisti in predvsem se čuvajmo okužbe ter izkoristimo vse tisto, kar nas osreči in olepša vsak dan.

Tudi pri delu našega društva se poznajo posledice covid razmer. V prvi polovici tega leta se ni nič dogajalo, nato smo imeli letni zbor, skupno sejo upravnih odborov s prijatelji iz Posavja in še oktobra izlet v termoelektrarno Brestanica. Sedaj se oziramo v prihodnje leto z željo, da čimprej organiziramo srečanje članov društva, da se objamemo, smejimo, pogovorimo, kako je bilo in predvsem obnovimo naša stalna srečevanja.

V imenu članov upravnega odbora in mojem imenu vam želim v novem letu 2022, da se vam izpolnijo vsa prijetna pričakovanja, predvsem pa veliko zdravja in osebnega zadovoljstva.

Lepe in vesele praznike!

Vaš predsednik, Karel Vukovič

Fotografije: Ciril Bec